Amb qui treballem?

Fotografia de Xavi i Clara amb la seva bicicleta

Qui som?

La cooperativa La Terrassenca? És la transformació final del projecte d'ECOmissatgeria iniciat per MIS&BIS, l'últim pas per a deixar clar que volem i creiem en el canvi de model productiu, constituint-nos en una cooperativa de treball associat en la que esperem ser molts més en un futur no gaire lluny. Així doncs seguim apostant per un repartiment més equitatiu de la riquesa i del treball. A La Terrassenca apostem per la bicicleta com a mitjà  de transport urbà  i també apostem per l'ús de vehicles de 0,0 emissions per donar solució als problemes de logística de les grans ciutats com la nostra. Cada cop que utilitzes el servei de MIS&BIS en comptes del cotxe, estàs reduint les emissions de gasos contaminants a la nostra ciutat; estalviant-te diners en benzina, i maldecaps a alhora de circular per dins de la ciutat.

Què oferim?

Oferim els nostres serveis com l'alternativa ecològica i sostenible al transport de mercaderies tradicional. Portem tot tipus de mercaderies, ja sigui la cistella de la compra, plantes i flors, documents, pamflets i revistes, o el que se’ns demani.

On?

Arribem a tota la ciutat de Terrassa i a zones properes com Les Fonts, Can Tries, Can Gonteres i Matadepera.

Com?

Des d’una motxilla i una bicicleta normal, fins a un vehicle de plataforma 100% elèctric passant per una bicicleta de càrrega lleugera per a serveis urgents i un tricicle de càrrega amb suport elèctric per a transports més pesats i per a distribucions massives.

Quan?

Treballem tots els dies de l'any de 08:00 a 18:00.